Home » Taarten » Trouwen

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Let op: voor heel 2021 worden er helaas geen bruidstaarten aangenomen.

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie veel moeten gaan regelen, en bij een huwelijk hoort natuurlijk een lekkere taart, cupcakes, cakepops of zelfs een tafel vol heerlijke lekkernijen, er is veel mogelijk!

Van romantisch tot strak, eenvoudig of met een vleugje humor, ik help jullie graag bij het samen stellen van jullie keuze.

 

Omdat mijn werkruimte te klein is om alles te bespreken en evt te proeven, ontvang ik jullie graag bij Grandcafe restaurant Groeskamp in Doetinchem, hier zullen wij onder het genot van een kopje koffie of thee alle mogelijkheden bespreken, hebben jullie zelf ideeën of voorbeelden? neem ze dan gerust mee.

Willen jullie er ook een proeverij bij? Dan kan dat! De kosten hiervan zijn €20,- voor 2 personen. 

 

Voor de proeverij stuur ik jullie een mail met een lijst van smaken toe, daarvan kunnen jullie er 4  uitkiezen die jullie graag zouden willen proeven, of misschien heb je zelf al iets in gedachten? Laat het mij dan gerust weten. 

 

Enkele dagen na onze afspraak ontvangen jullie per e-mail de offerte van jullie wensen. De prijs van bruidstaarten start vanaf €4,50-  p.p (exclusief bezorgkosten)

Ben je enthousiast, neem dan via het contact formulier hieronder contact met mij op.